10/29/2010

Почему мы не можем увидеть Аллаха в этом мире?


Allah'ın isimlerinden biri Nur (Işık) adıdır. melekler, güneş ışınları ve her türlü gibi tüm ışık saçan yaratıklar, Tanrı'nın adının yansıması çeşitli içerir. Bu dünyada aynı adamın Göz sadece maddi şeyler görebilirsiniz. O kişinin amel kayıt ne melekler, ne de ışınların çeşitli ya ruhunu görmek edemiyor.

Bilimsel verilere göre, insan gözünün ışınların farklı, bizim dünyada var olan sadece% 2.5 görebilirsiniz. ,, En azından, bütün aydınlık yaratıklar Creator görebilirsiniz insan gözü böyle bir yetenekleri sınırlı dan fizik yasalarına aykırı bekleyin. bu dünyada Tanrı görmek için yetersizlik için ek bir neden biz dünya test olmasıdır. biz Creator görebiliyordu eğer bir test anlamını yitirirdi.


gözlerimizle Tanrı göremiyorum aslında, bütün tam ona muhalefet eksikliği dolayı da, onun her şeyi yapabilme ve her şeyi bilme kaplı olması nedeniyle.

Örneğin, güneş parlıyordu, tüm uzay atmosfer tabakası tamamen göz onu göremiyordu toprak kaplar gibi olacaktır. güneş ışığından tam varlığı günü güneş bizim için görünmez olacaktı. Bu durumda, karanlık şeklinde muhalefetin olmaması nedeniyle, içinde güneşin özünü anlamak ve dönüştürmek mümkün olmazdı. Ancak, güneşin varlığını inkâr etmek cehalet her yerde mevcut ve onun ışığıyla her şeyi aydınlatan.  

Bu örneği ile paralel ve isimleri ve kendileri karşıtların değil Tanrı'nın özellikleri herkesi ve her şeyi kapsayan söylüyorlar ve bize görünmez kalır.

Ve bundan sonra her şey farklı olacak. Cennet halkının Souls bedenlerinin üzerinde hakim. bu dünyada kendi muadilleri bir gölge ama Everything bundan sonra karşılaştırıldığında, çok mükemmel olduğunu oluşturulur. Bir adam tamamen layık ve, bütün zevkleri tam bilgi hazırlanırken, cennet girer. Ayrıca, gerek ayrı ayrı cennette Tanrı bile tefekkür kalıcı olmayacağı gerçeğini yansıtmak için.

Tüm bu itibaren cennet sakinleri, Allah belirli bir devlet girecek seyretmek için sonucuna varabiliriz ve kendine özgü bir durum vuku Tanrı'nın en yüksek ödülü verildi. Bu da Tanrı'nın tefekkür sonra dönen insanlar bile aileleri bilmiyor olacağı tahmin tarafından kanıtlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder